Over ons

Papendrecht & Alblasserdam

Acupunctuur Praktijk Leman

Acupunctuur Praktijk Leman biedt professionele en effectieve behandelingen om haar patiënten zo goed mogelijk te helpen. We doen ons best om goede resultaten te krijgen en aandacht te besteden aan uw lichaam en geest zoals u die verdient!

Ik nodig u uit om de acupunctuur behandeling zelf te ervaren. U kunt zo profiteren van de voordelen van deze tijdloze traditie. Belt u mij gerust voor een vrijblijvend gesprek of het maken van een afspraak. 

Acupunctuur

Tarieven

Cosmetische acupunctuur

Als u het totale pakket (incl. intake) vooraf betaalt, dan betaalt u slechts 650,- voor 10 behandelingen. 

Gecertificeerde Acupuncturist

Drs. Karolina Leman

Drs. K. Leman is na haar medische achtergrond en jarenlange ervaring afgestudeerd als erkend en professioneel acupuncturist aan de Traditionele Chinese Medicine Academie (TCM) te Amsterdam, en is geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde ( ZHONG).       U wordt met alle zorgvuldigheid en aandacht geholpen in haar praktijk in Papendrecht of Alblasserdam. 

Onze specialisatie

Natuurlijke schoonheid

Cosmetische acupunctuur

Acupunctuur Praktijk Leman is gespecialiseerd in Cosmetische Acupunctuur, een speciale toepassing van de klassieke Chinese geneeskunde. Facial Rejuvenation Acupuncture is de nieuwste trend op het gebied van gezichtsverjongering. 

Een Cosmetische Acupunctuurbehandeling bestaat uit 10 acupunctuursessies die minstens 1 keer per week worden gepland. De resultaten zijn gelijk zichtbaar. Het is een intensieve behandeling met een verbluffend resultaat! 

Nieuwste innovatie op het gebied van acupunctuur

AcuGraph – Digitale meridiaan analyse

De Acugraph is een digitaal meetsysteem, dat de energetische waarden van de lichaamsmeridianen kan meten en analyseren. De meting duurt niet lang en is geheel pijnloos.  De informatie uit de meting kan een belangrijke aanvulling zijn bij de vaststelling van de aard van uw klachten en de diagnose. 

Zo wordt duidelijk hoe de energie in het lichaam verdeeld is en dus ook waar eventuele energieverstoringen zich bevinden en de ernst ervan. Blokkades en tegengestelde energiestromingen in meridianen, kunnen aanleiding geven tot klachten. Doordat de metingen kunnen worden herhaald en vergeleken, kunnen we de resultaten van de behandeling ook nauwkeurig volgen en zo nodig aanpassingen doen en de meest effectieve behandelopties kiezen.

unnamed-1-300x188.jpg

Locaties & openingstijden

Papendrecht

Donderdag : 08:00 – 19:00

Alblasserdam

Woensdag, vrijdag: 08:00 – 19:00

Zaterdag: 08:00- 13:00

Wat onze cliënten zeggen

 Recensies over onze acupunctuur behandelingen

Meer informatie

Heeft u vragen over acupunctuur? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn er om u te helpen.