Doeltreffende en professionele
acupunctuur behandelingen

Stap 1 van 2

50%
  • Op zoek naar een betrouwbare acupuncturist in de omgeving van Papendrecht en Alblasserdam? Via dit formulier kunt u een afspraak bij ons maken. Na het ontvangen van uw verzoek zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Papendrecht & Alblasserdam

Professionele acupunctuurbehandelingen

Acupunctuur Praktijk Leman biedt professionele en effectieve behandelingen om haar patiënten zo goed mogelijk te helpen. We doen ons best om goede resultaten te krijgen en aandacht te besteden aan uw lichaam en geest zoals u die verdient!

Onze praktijk specialiseert zich in pijnbehandelingen, chronische vermoeidheid en kinderwens.

Wij zijn er om u te helpen. Belt u ons gerust voor een vrijblijvend gesprek of het maken van een afspraak. 

Gezondheid & welzijn

Voordelen van acupunctuur

Geen bijwerkingen

Acupunctuur is volledig natuurlijk, geeft geen bijwerkingen en wordt wereldwijd gebruikt voor zowel interne als externe problemen.

Brede toepasbaarheid

Acupunctuur kan worden gebruikt bij een groot aantal verschillende klachten en aandoeningen. Bekijk hier de volledige lijst.

Preventieve werking

Acupunctuur heeft een preventieve werking. Het vergroot de natuurlijke weerstand, verhoogt de pijngrens en het stimuleert de levenslust.

Wat onze cliënten zeggen

Recensies over onze acupunctuurbehandelingen

Gecertificeerde acupuncturist

Drs. Karolina Leman

Drs. K. Leman is na haar medische achtergrond en jarenlange ervaring afgestudeerd als erkend en professioneel acupuncturist aan de Traditionele Chinese Medicine Academie (TCM) te Amsterdam, en is geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde- de Zhong. U wordt met alle zorgvuldigheid en aandacht geholpen in  acupunctuur praktijk in Papendrecht of Alblasserdam. 

Onze specialisatie

Afvallen met acupunctuur

Acupunctuur voor afvallen met Momentum supplementen

Wij helpen u graag af te vallen middels een gespecialiseerd traject waarbij wij Momentum supplementen inzetten voor snellere en betere resultaten. 

Orthomoleculaire therapie

Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding“. Deze stelling werd ruim 2300 jaar geleden door Hippocrates bedacht en is tegenwoordig nog steeds actueel. 

Nieuwste innovatie op het gebied van acupunctuur

AcuGraph – Digitale meridiaan analyse

De Acugraph is een digitaal meetsysteem, dat de energetische waarden van de lichaamsmeridianen kan meten en analyseren. De meting duurt niet lang en is geheel pijnloos.  Na de meting krijgt u een uitslag met een aantal grafieken en diagrammen, die een duidelijk beeld schetsen van uw energie balans. De informatie uit de meting kan een belangrijke aanvulling zijn bij de diagnose en vaststelling van de behandeling. 

Doordat de metingen kunnen worden herhaald en vergeleken met de vorige resultaten, kunnen we de resultaten van de behandeling ook nauwkeurig volgen en zo nodig aanpassingen doen. Hiermee kunnen we samen met u de meest effectieve behandelmethodes kiezen.

Natuurlijke schoonheid

Cosmetische acupunctuur

Acupunctuur Praktijk Leman is gespecialiseerd ook in Cosmetische Acupunctuur, een speciale toepassing van de klassieke Chinese geneeskunde. Facial Rejuvenation Acupuncture is de nieuwste trend op het gebied van gezichtsverjongering. 

Een Cosmetische Acupunctuurbehandeling bestaat uit 10 acupunctuursessies die minstens 1 keer per week worden gepland. De resultaten zijn direct zichtbaar. Het is een intensieve behandeling met een verbluffend resultaat! 

Locaties & openingstijden

Papendrecht

Donderdag : 08:00 – 19:00

Alblasserdam

Woensdag, vrijdag & zaterdag: 08:00 – 19:00

Meer informatie

Heeft u vragen over acupunctuur? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn er om u te helpen.