Welkom

"Je lichaam gezond houden is een plicht, anders zul je nooit in staat zijn je geest sterk en helder te houden"              

Welkom op de website van de Acupunctuur Praktijk Leman. Acupunctuur Praktijk Leman richt zich op de doeltreffende en professionele behandeling om de patiënt te helpen.

Op deze site vindt u meer informatie over acupunctuur en over mijn praktijk. Ik verzoek u om kennis te maken met mijn site voor de introductie tot de prachtige wereld van Traditionele Chinese Geneeskunde en om te ontdekken wat de acupunctuur voor u kunt betekenen. De oude Chinese geneeskunde is zo krachtig dat het meer dan 5000 jaar heeft overleefd.

Vandaag staat Traditionale Chinese Geneeskunde voor de bevordering van de gezondheid en welzijn.  Het is een natuurlijke geneeskunde. Acupunctuur Praktijk Leman biedt professionele en effectieve behandelingen om de patiënten te helpen. Niemand vindt het leuk om ziek te zijn. We doen ons best om goede resultaten te krijgen en aandacht te besteden aan uw lichaam en geest zoals u die verdient!

Ik nodig u uit om de acupunctuur behandeling zelf te ervaren. U kunt zo profiteren van de voordelen van deze tijdloze traditie.

 

AGB praktijk: 90060575

AGB behandelaar: 90101005

CBP: m1607458