Consult en Behandeling

Uw gezondheid in goede handen.

 

Tijdens de eerste behandeling wordt van u een uitgebreide anamnese afgenomen. De anamnese bestaat uit de vragen over uw gezondheid en u krijgt de gelegenheid over uw klachten te vertellen. Daarna wordt uw pols gevoeld.  Polsdiagnostiek voegt belangrijke informatie toe over de gezondheid om zo de correcte diagnose te kunnen stellen. Op de grond van deze informatie stellen wij diagnose in termen van de Chinese geneeskunde en bepalen het behandelplan en het te verwachten aantal behandelingen. Vervolgens worden er op nauwkeurig gekozen acupunctuur punten een paar naaldjes gezet. Dit doet zeker geen pijn.

 

Acupunctuur Praktijk Leman gebruikt de hoogste kwaliteit naalden voor eenmalig gebruik.  Elke acupunctuur behandeling is hygiënisch, veilig en pijnloos.

De naalden activeren en stimuleren het eigen herstellende vermogen om later zelf in staat te zijn de optimale balans te behouden.

Elke volgende behandeling begint gewoonlijk met het bespreken van de behandelde klachten en de huidige conditie.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de duur van uw klacht en uw persoonlijke situatie, conditie en behoefte. Indien nodig krijgt u voedingsadvies.

Er is altijd tijd voor gesprek en overleg. U staat bij mij centraal!