7c6e50fe18c49b8949d333fa4b4eb8bf.jpg
6cf2eaef2dda88a459a1757452ea179b.jpg

1 2

Maak een afspraak

Op zoek naar een betrouwbare acupuncturist in de omgeving van Papendrecht en Alblasserdam? Via dit formulier kunt u een afspraak bij ons maken. Na het ontvangen van uw verzoek zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Waarom helpt acupunctuur?

WEERSTAND VERHOGEND

 

Acupunctuur verhoogt de weerstand van het lichaam.

Stress verminderend

 

Acupunctuur vermindert stress, maakt u sterk en minder angstig.

Genezende werking

 

Acupunctuur kan worden gebruikt bij verschillende klachten, waaronder spanningsklachten, stress, darmklachten, menstruatieklachten, overgangsklachten, hooikoorts, zwangerschapsklachten, slapeloosheid, stoppen met roken en overgewicht.

Geen bijwerkingen

 

Acupunctuur geeft geen bijwerkingen en wordt wereldwijd gebruikt voor zowel interne als externe problemen.

Drs. Karolina Leman

Mijn naam is Karolina Leman en ik ben een acupuncturist. Ik heb een studie aan de Medische Academie in Bydgoszcz  (te Polen) als medisch analist in 1993 afgerond en ben daarna naar Nederland verhuisd. Ik begon met werken aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam waar ik nog steeds werkzaam ben.

Ik heb altijd brede interesse gehad in de alternatieve geneeskunde, kruiden, een gezonde levensstijl en voeding. Ik wilde graag mensen helpen bij gezondheidsproblemen en daarom ben ik afgestudeerd als erkend en professioneel acupuncturist aan de Traditional Chinese Medicine Academie (TCM) te Amsterdam.

Met alle zorgvuldigheid en aandacht wordt u bij mij in mijn acupunctuurpraktijk geholpen.
Belt u mij gerust voor een vrijblijvend gesprek of het maken van een afspraak via 06 484 270 51

Cosmetische Acupunctuur

 • Natuurlijke schoonheid

  Cosmetische acupunctuur is een speciale toepassing van de klassieke Chinese geneeskunde. Facial Rejuvenation Acupuncture is de nieuwste trend op het gebied van gezichtsverjongering. 

  Een Cosmetische Acupunctuurbehandeling bestaat uit 10 acupunctuursessies die minstens 1 keer per week worden gepland. De resultaten zijn na 6 tot 7 behandelingen zichtbaar. Het is een intensieve behandeling met een verbluffend resultaat! 

  Acupunctuurpraktijk Leman is gespecialiseerd in Cosmetische Acupunctuur. Bel voor een afspraak: 

  Telefoon: 06 484 270 51

drs. K. Leman

 • Drs. Karolina Leman
  Mijn naam is Karolina Leman en ik ben een acupuncturist. Ik heb een studie aan de Medische Academie in Bydgoszcz  (te Polen) als medisch analist in 1993 afgerond en ben daarna naar Nederland verhuisd. Ik begon met werken aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam waar ik nog steeds werkzaam ben.Ik heb altijd brede interesse gehad in de alternatieve geneeskunde, kruiden, een gezonde levensstijl en voeding. Ik wilde graag mensen helpen bij gezondheidsproblemen en daarom ben ik afgestudeerd als erkend en professioneel acupuncturist aan de Traditional Chinese Medicine Academie (TCM) te Amsterdam. Met alle zorgvuldigheid en aandacht wordt u bij mij in mijn acupunctuurpraktijk geholpen. Belt u mij gerust voor een vrijblijvend gesprek of het maken van een afspraak via 06 484 270 51

Recensies over acupunctuurbehandelingen

Heeft u vragen over acupunctuur? Aarzel dan niet en neem contact met mij op. Ik ben er om u te helpen.
Bianca Schouder pijn
Ik had 24/7 pijn in mijn schouder met uitstraling naar mijn arm en hand. Medicijnen met vervelende bijwerkingen hielpen niet. Dankzij de acupunctuurbehandeling van Karolina voelde ik al snel verlichting en was na een paar keer pijn vrij.
Sandra Zwanger!
Mijn droom is uitgekomen. Karolina Leman is gespecialiseerd in de behandeling van onvruchtbaarheid. Haar kennis en ervaring hebben mij geholpen om zwanger te raken. Zij neemt alle tijd die nodig is voor je. Zeker een aanrader!